13 Kasım 2012

Özlem Yildiz Stili...

Cagla Sikel'den sonra sizlerle stilini begendigim bir ismi daha paylasmak istiyorum.. Özlem Yildiz..
Cook uzun zamandan beri takip ederim kendisini. Düzgün fizigi ve gözlerini kendisinden ayiramadigimiz bir güzelligi var. Üstelik anne olduktan sonra oda daha da güzellesenlerden. Oglu demir ise dünyalar tatlisi bir cocuk.. Instagramdan takip edenler bilir Özlem Yildiz arasira oglunun ve oglundan gelen minik süprizlerin fotograflarini paylasiyo.
Özlem Yildiz ne zaman bir televizyon programina katilsa pür dikkat izlerim. Cünkü genelde biz hanimlara güzel tiyolar veriyo gerek sac makyaj gerek kiyafet moda konusunda olsun..





 
Evliligi ve son zamanlarda televizyon programlarina maddi durumlar yüzünden geri dönmesi gibi cok dedikodular ve yanlis haberler yapilsada, o herzaman dogrulari yaptigi bütün röportajlarinda anlatmis. Okumak isteyenler google'dan arastirabilir :)


Son olarak resimdeki Anna dello russo for h&m kolyesine dikkat cekmek istiyorum. Bu kolyesiyle yaptigi cok güzel kombinler var, ve daha niceleri :) Daha fazlasi icin kendisini Instagram'dan yada Twitter'dan takip etmenizi öneririm..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir bayan. Hem tarzı hem kendisi çok hoş :)

darkolivee dedi ki...

bende çok beğenirim Özlem hanımı, yıllardır çizgisini hiç değiştirmedi