21 Aralık 2012

Cagla Sikel Stili - 2

Sizlerden cok fazla Cagla sikel ile ilgili mailler alinca onun stilini birkez daha gözden gecirelim, ne giymis, ne takmis bir bakalim istedim. Bugün Ne Giysem'i izleyenler Cagla'yi pür dikkat izliyolardir herhalde. Bende mümkün oldugunca takip edip onun taktiklarini, giydiklerini sizler icin bulmaya calisiyorum. Orjinallerini yada ebay'den ordan burdan farkli markalardan...

 
Cagla Sikel'in üzerindeki kiyafetin benzerinden Asos'ta var, üstelik suanda indirimde ve fiyati 31 euro.. Ayrica kirmizisida mevcut. Elbiseyi bakmak istersiniz Tik tik
 
 
Bu altin rengi detayli elbisenin benzeri ise gecen sezon H&M'de vardi. Almak isteyenler ebay'den arastirabilirler. Bir cok satici hala satiyor..
 
 
Cagla'nin ayakkabida vazgecemedigi markalardan biride Giuseppe Zanotti. Platform sevmeyen cagla genelde bu tarz modelleri tercih ediyo.
 
 
 
Sizlerden gelen maillerde, hemen hemen boynundan hic cikarmadigi siyah ince kolyesi soruldu hep. Kolye Kismet by Milka'nin Onyx koleksiyonundan ve fiyati 650 tl.
 
 
 
 
Kura kafa modasi hala devam ediyor. Caglanin ki gibi bir t-shirt istiyorsaniz. Zara'yi bakmadan gecmeyin. Üstelik Zara'nin erkek koleksiyonunda da cok güzel tasli kuru kafali t-shirtler mevcut, hemde tam biz bayanlara göre ;)
 
 
(görseller;msn.tr)
 
 

Hiç yorum yok: