3 Mayıs 2012

SON DAKİKA: H&M, Anna Dello Russo ile işbirliği yapıyor!

Duyduk duymadik demeyin!! Duyanlariniz duymayanlara duyursun diyerek basliyim anlatmaya :)
H&M'den yeni bir isbirligi daha! Ama bu sefer sadece aksesuarlar icin. Anna Dello Russo, H&M icin birbirinden carpici cesur aksesuarlardan olusan bir koleksiyon hazirlamaya basladigini basin'a duyurmus. Bakalim H&M basin'a verdigi aciklamada neler demis...

"H&M olarak, moda ikonu ve efsanevi Moda Direktörü Anna Dello Russo ile özel bir işbirliği yapacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Göz alıcı giysileri ile sonu gelmez bir ilgiyle stil fotoğrafçıları tarafından belgelenen ve internet üzerinden tüm dünyaya yayınlanan blog dünyasının idolü Anna Dello Russo, H&M için özel bir aksesuar koleksiyonu oluşturarak stil konusundaki eşsiz zevkini ortaya koydu. Göz alıcı, eşsiz ve eğlenceli koleksiyon, Dello Russo’nun takı konusundaki zevkinin bir ifadesi oldu. Bu özel koleksiyon, 4 Ekim 2012 tarihinde, dünya moda haftası turunun zirvesinde, dünya çapında yaklaşık 140 mağazada satışa sunulacaktır. Koleksiyon takılar, güneş gözlükleri, ayakkabılar, valiz ve çantaları içerecek ve H&M müşterilerinin uygun fiyatlarla bu eşsiz aksesuarlardan edinmesine olanak sağlayacaktır. "

Anna Dello Russo ise heyecanini bu sözlerle dile getirmis..
“Bu işbirliği beni çok heyecanlandırıyor. H&M özel bir projeye ilk kez bir Moda Direktörü’nü dahil ediyor. Bu modada büyük bir değişimin göstergesi. Bunu yönetmek için seçilmiş olmaktan dolayı hem çok heyecanlıyım hem de mutluyum. Bulunması çok zor özel aksesuarlar yaratmak istedim. Bir stilist olarak aksesuarların çok önemli olduğunu biliyorum. Aksesuarlar, bir giysiye katılan kişisel bir dokunuştur. Bu parçalarla herkes eğlenebilir, sıradan bir günü mükemmel bir moda gününe dönüştürebilir”..

Bunlara ilaveten Anna Dello Russo Şu anda VogueJaponya’da Moda Direktörlüğü ve Yaratıcı Danışman olarak görev yapiyo ve dünya moda haftaları sırasında aşırı giysilerle ve sıkça kıyafet değiştirmesiyle memnun ettiği moda bloggerları tarafından çok seviliyor.
Anna Dello Russo hakkinda daha fazla bilgi edinmek onu kesfetmek istiyorsaniz sitesini bi ziyaret edin derim.. ;)   www.annadellorusso.com

Acikcasi bu isbirligi beni cok heyecanlandirdi.. Biliyosunuz ki son zamanlarda aksesuarlar Altin caglarini yasiyorlar diyebiliriz.. O yüzden ben Ekim ayi'ni sabirsizlikla beklicem :)





Ayrica tanitim videosunu seyretmek isterseniz tiklayin... (türkce altyazili)
http://www.youtube.com/watch?v=kC0yCU9-EiI&feature=youtu.be








3 yorum:

Prensesin Masalı dedi ki...

merhabalar blogunu tesadüfen buldum cok sevdim :) bende prensesin masalina beklerim sevgiler :)

http://prensesin-masali.blogspot.de/

Aicha Dalgic dedi ki...

evet bende gordum o çantalarin guzelligini !!!!! :)) malesef ekim ayindaymis :(

PinkBerry dedi ki...

Weps; ekim ayi'ni beklemek problem degilde önemli olan satisa sunuldugunda kacirmadan alabilmek bence :) Hemen tükenip biticekmis gibi geliyor hersey :)