17 Ekim 2012

New In: H&M Online Shopping





H&M'in bu ara sezon ortasi indirimine girmesini firsat bilerek gözüme kestirdigim bir kac parcayi aldim yine. Fakat aldigim kobalt mavisi ve cicek desenli elbisenin kumasindan malesef hic memnun kalmadim, begenmedim. Halbuki böle ekrandan bakildiginda ne kadarda güzel duruyo ve kaliteli bir kumas bekliyosunuz karsiliginda, ama herzaman hersey uzaktan yada bilgisayarlardan göründügü kadar güzel olamayabiliyo. Elbiselerin kaliplari duruslari tek kelime ile harika fakat ben beklentilerimi cok yüksek tuttum sanirim ve o yüzden paketim geldiginde de hayal kirikligina ugradim. O yüzden onlari yarin geri postalicam.
Gelelim seker pembesi elbiseye.. Rengi zaten cok tatli durusu, kalibi, kumasi gayet iyi o yüzden o kaliyo :) Giymek icin sabirsizlaniyorum. Onlari Zara'dan aldigim nude rengi ayakkabilarimla giymeyi düsünüyorum ilk daha sonrada siyah bi topuklularla kombine ederim sanirim. Zara'dan aldigim ayakkabilari hatirlamak icin tik tik
Alip almamayi cok düsündügüm ve indirimde görünce kacirmiyim bari dedigim kolyeyide sonunda aldim. Onuda kot gömleklerimle kombinlemeyi düsünüyorum ilk olarak.
Simdilik bukadar, daha sirada Anna Dello Russo koleksiyonundan alicaklarim var.. 3 parcayi gözüme kestirdim. Gec kalmadinmi bitti tükendi artik diyorsaniz, sanirim burda h&m'in Online shop'u olmasinin verdigi rahatlik diyebilirim. Bütün ürünlerden hala var :)









 
 
 

6 yorum:

MadamB Fashion dedi ki...

Çiçek desenli çok hoş gözüküyor ama dediğin gibi kumaşı yakından kötüyse üzücü.

madambfashion.blogspot.com

Unknown dedi ki...

İyi günlerde kullan canım. Çok güzel parcalar almıssın. Keske kumaslarda iyi olsaymıs.

gorgeousofmyworld.blogspot.com

Grace Happy dedi ki...

cok hanım hanımcık bayıldım

PinkBerry dedi ki...

MadamB Fasshion; Malesef kislik yünlü kumas gibiydi sanki..

Cagla Deniz Dönmez; Tesekkürler sekerim ;)

Grace Happy; tesekkür ettim :)

Bc dedi ki...

hayırlı olsunnn=)

PinkBerry dedi ki...

Bc; tesekkürler :)