17 Ağustos 2012

New In : Toms Glitter Shoes

Taaaa gecen seneden beri almak isteyip, bir türlü kismet olupta alamadigim Toms'larima sonunda kavustum. Gecenlerde yine o site senin bu site benim gezinip ararken en sonunda Asos'ta 37 numarasini bulunca kacirmiyim dedim hemen siparis ettim ve bugünde geldiler. Acikcasi bu benim Asos'tan yaptigim ilk alisverisim ve oldukca memnun kaldim. Zaten Almanya'ya ücretsiz gönderim ve geri gönderimleri var. Böylece online shop listeme bir yenisini daha ekledim :)
Gecen ay Türkiye'deyken nereye gitsem hangi sosyete pazarini gezsem hep karsima emitasyonlari cikti. Fiyatlari 40-45tl civari filan. Hemde orjinalinde olmayan degisik kumaslardanda yapmislar. Fakat asla almak aklimin ucundan bile gecmiyordu hala daha gecmiyo.Hatta biara baktiktan sonra dönüp gidince adam bide arkamdan 'abla gel sana 40tl olur' bile dedi, ehh pekte sasirmadim tabi :)
Bu ayakkabilar gercekten denildigi kadar rahat ve $ik. Gümüs renginden sonra simdide Siyah glitter olanlarini almayi planliyorum. Birde alirken dikkat edilmesi gereken ufak bi ayrinti var. Yarim numara kücükler kaliplari dar birazcik. Ben 37 giyiyorum diye öyle aldim fakat gelen kutunun üzerinde 36,5 yaziyo ve yinede bana tam oldu. Gerci ben almadan önce Toms'un kendi sitesinden ayakkabi ölcülerine bakmistim. Ayaginizin cm olarak ölcüsünü biliyosaniz herzaman ona göre alin derim.





6 yorum:

Unknown dedi ki...

Yaaa cok guzellerr.

PinkBerry dedi ki...

Merve; Ewwweeett :D

bircanın renkli dünyası dedi ki...

ıyı gunlerde kullanınnn

PinkBerry dedi ki...

The Bircan; yorumlarin icin cok tesekkür ederim :) umarim bir gün dedigin gibi olur :)

Adsız dedi ki...

Ben de daybuyday'den almıştım ama sahte çıktı geri gönderdim. Şimdi en sonunda en güvenilir yer olarak Asos'tan siparişini verdim.Dolayısıyla güvenilir sitelerden almakta yarar var. Sahtesi orjinaline çok benziyor çünkü.
Çok beğendim, güle güle kullan :)

PinkBerry dedi ki...

Ece; evet canim cok dikkat etmek gerek cünkü basit bi yapimi oldugu icin hic zorlanmadan birebir aynisini yapabiliyolar. Asos'tan alarak cok iyi yapmissin. Güzel günlerde kullanman dilegiyle..