16 Şubat 2012

My Valentine...

Uzun süredir blogumu bosladigimin farkindayim, malum kis ve ben hernekadar hasta olmiycam diye cirpindiysamda sonunda grip oldum. En nefret ettigim hastaliktir grip. Ama bunada sükür Allah baska hastalik vermesin! diyorum hep. Bugün kendimi daha iyi hissettigim icinde hemen bilgisayarima yapistim tabi :) Sevgililer günün'de neler yaptiniz? Ne hediyeler aldiniz bakalim? :) Ben bu sefer hediyemi kendim sectim, biricik esimde aldi. Uzun zamandir istedigim Aigle cizmelerime kavustum sonunda. Aigle cizmeleri aslinda ilk olarak Lauren Conrad'in ayaginda görmüstüm ve cok hosuma gitmisti, kücük bi arastirma sonucu markasini ögrendigimde onu buldum. Sadece modeli degil özellikleride cok güzel. Ici soguk gecirmeyen kalin bi kumasla kapli, ayni Hunter'in icinde oldugu gibi. Kesinlikle su gecirmiyo. Her kiyafetle kolayca kombin olabilicek kadar güzel ve $ik. Bakin bakalim, sizce nasil?





Lauren Conrad


(google.de)

9 yorum:

What's Next dedi ki...

çok güzeller! güzel günlerde kullan :)

PinkBerry dedi ki...

What's Next; Cok tesekkürler edacim daha güzelleri senin olsun ins. ;)

Kiymet dedi ki...

gule gule kullan canim, ne guzel bir hediye olmus oyle :)
Benimde cok cok hosuma gitti :)
Sevgiler !

PinkBerry dedi ki...

Kücük Seyler; Cok saol canim, dedigin gibi güzel bir hediye oldu, hediye alalim, verelim hep böyle mutlu olalim dimi :))

Duygu Senyurek dedi ki...

Ay canim gipule gule kullan ben de ne zamandir alsam mi diye dusunuyorum,cok sevindim memnun kalmana sicak tutmasina:) ben de alim bari:) tesekkurler:)

PinkBerry dedi ki...

Duygu Senyurek; saol canim bencede al derim, tavsiye ediyorum, ama sen magazadan alicaksin sanirim türkiyede sadece Beymen'de oldugunu biliyorum, deniyerek almalisin cünkü kaliplari cok dar, ben 37 giyiyorum diye öle aldim ama simdi geri göndericem 38 alicam, sende dikkat edersin ;)

Duygu Senyurek dedi ki...

Aa ewt beymen.comtr den alicam .himm iyi ki soyledin ben 39 :) 40 alim bari hheeh yuh ya40:(( tesekkurler canimm:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

Güle güle kullan cnm :)

PinkBerry dedi ki...

Siu; Tesekkür ederim silacim :)