31 Ekim 2011

Geri Dönüs ve Douglas Box of Beauty Ekim

Sonunda istemiyerekte olsa Reality'e yani gercek hayata geri dönmüs bulunmaktayim. Tatilim cok güzel, bol bol günesli, sicak ve eglenceli gecti. Keske hic bitmeseydi desemde bazen,  evime dönmek mutluluk verici tabi temizlik, camasir, bol bol ütü sorununu görmezlikten gelirsek ;) Yapmam gereken islerin yarisini tamamlamis olmamin verdigi rahatlikla biraz kendime zaman ayirip sonunda bilgisayarimin basina gecebildim. Aradaki boslugu doldurmak icin önce takip ettigim bloglari okumakla basladim, ama nedense kimse okadar fazla post yapmamis :(  Hatta kimisi ben gittigimden beri hic yapmamis :) 12 günlük tatil bana resmen 1 ay'mis gibi geldi ve aradaki zamani cok uzun zannettim galiba... Bir cok kisinin post yapmama sebebini biliyorum tabiki.. Tatildeyken internetten uzak kaldim ama tv'den ve gazeteden herseyi takip ettim. Üzücü haberlerin hepsi ne yazikki üst üste geldi.. :( Blogger arkadaslarim gereken seyleri sizlerle paylamis zaten..
Tatil fotograflari sonraki postlarda gelicek simdi Douglas Box'umuz var...





Bu kutunun icinde beni en cok etkileyen Sexy Mother Pucker dudak dolgunlastirici Lipstick oldu. Hemen fotograflarini cektikten sonra actim ve denedim. Inanilmaz derecede belirgin bir sekilde dudaklari dolgunlastiriyo, zaten sürdügünüz andan yaklasik 1 dakika sonra dudaklariniz yanmaya ve kramp girmis gibi igneler batmaya basliyo. Bu özellik dudaklarinizi sisiriyo ve uzun süre kaliyo. Su gecirmez özelligi olmasida harika. Daha önce denedigim bir cok markayi solda sifir birakir diyebilirim. Siddetle tavsiye ederim.

17 Ekim 2011

"Hoscakalin"


Selam Sekerler, Bugünden itibaren 12 gün boyunca buralarda olaymicam cünkü gec kalmis tatilimi yapmaya gidiyorum sonunda!! :)  Bol bol dinlenip, yüzüp, güneslenmeyi, alisveris yapmayi ve güzel vakit gecirmeyi umuyorum. Döndükten sonra son zamanlarda üsengeclik ve yogunluktan dolayi yapamadigim postlarimi yazmayi umut ediyorum :) Simdilik bukadar..   Sevgiyle Kalin...

(google.de)

12 Ekim 2011

Penti 2011 / 2012 Yeni Koleksiyonu

Sonbaharin sonlarina yaklasilip Kisin geldigini artik uzun (külotlu coraplar) coraplar giymeye basladigimizda daha da cok anliyorum. Aslinda yaz aylarini ne kadar cok sevsemde Kisinda ayri bi güzelligi var ve kimseye sölemesemde, bazen soguktan dondugumda sinir olsamda Kisi da birazcik seviyorum iste..  Üstelik birde Aralik ayi dogumluyum aslinda birazda ondan olsa gerek.. ;) Neyse gelelim Pentinin yeni Corap Koleksiyonuna, ben hepsini cok begendigim ve iclerinden bir iki tane kendime almak icin sectim. Özel günlerde de Siyah mini elbiselerle giyilebilip muhtesem bi kurtarici olabilirler diye düsünüyorum. Siz ne dersiniz?







     En favorim ise tabiki son resimdeki Fiyonklu olan :)

(penti.com)

8 Ekim 2011

Christian Louboutin 2011/2012 Fall - Winter

Merhaba Sekerler :)
Eminim ki her kadin nolursa olsun bir Louboutin'im olsun diye can atiyordur icten ice. Bu kirmizi tabanli nefes kesen ayakkabilardan bir tanecik kim istemezki dimi ama.. Umarim bir gün hepimize kismet olur almak .. Ben sürekli Ebay'den takip ediyorum ama fiyatlar cok ucuk derecede gidiyo umarim bir gün sansima birseyler düser yada Noel Baba belki sesimi duyar kim bilir :) Iste bunlarda 2011/2012 sezonunun Muhtesem parcalari.. Ben hangisini secicegimi sasirdim hepsi birbirinden güzel..






(google.de)

6 Ekim 2011

Elle Fanning

Rüküsmü demeliyim yoksa felaketmi ben bilemedim yorumu sizlere birakiyorum..



Nolur Sandalet veya Peeptoe ayakkabi giydiginizde ayaklariniza Oje sürün..! Bu görüntü hic hosuma gitmiyo ve asla bende ojesiz cikmiyorum, bu konuda cok dikkatliyim sanirim :)


(thevoguediaries)

Degismeyen Kiz Avril...

Avril Lavigne'i oldum olasi sevmem, ne yazikki su kizi bi türlü sevemedim. Giyinimi ve görüntüsünden olsa gerek, zaten ilk ciktigi zamanlarda da "Ben asla degismicem" diye söylenmisti. Sarkilarinin bazilarini begeniyorum sadece, sayilidir yani.. Brody Jenner'i ise hic anlamiyorum. The Hills'de onca güzel kizla takildiktan sonra Avril'de kalakaldi. Bakalim ne kadar daha sürücek böyle.. Buarada Avril sevenler Kusuruma bakmayin ;)


Birde unutmadan Avrilcim Hermes canta kullanmak sana hic yakismamis :)


(thevoguediaries)