3 Mayıs 2011

D&M Shopping

Dün öglenden sonra kayinvalidemlerle birlikte disari ciktim. Onlarin discide randevusu vardi. Bende firsat firsattir dedim ve disciye yakin yerdeki kozmetik magazasini dolandim biraz. D&M dedigimiz magaza Türkiyedeki Watsons magazalariyla ayni gibidir. Sadece icinde okadar cok tanindik markayi barindirmiyor.
Ama her kosulda icinde gezinmekten ve ne olursa olsun biseye ihtiyacimiz olmadigi halde icinden alisveris yapmadan cikmiyoruz, cikamiyoruz :) Bende dün ufak tefek biseyler aldim :) Aslinda bi ara söyle bi carsiya cikmam gerek ya neysee onu haftasonuna birakiyorum :)


El kremini, bu aralar ellerim oldugundan daha narin ve cok cabuk kuruduklari icin aldim. Daha önce baska iyi markalarida kullandim hatta hala bitmediler duruyolar :) Ama bu kremi hem Bio hemde kuru cilt yapisi olan kisiler icin oldugundan aldim. Gercekten cok yumusacik ve pürüzsüz yapiyo.
Nivea Soft kremi ise cantamda bulunsun diye aldim. Malum sürekli canta degistirmekten hep biseyleri diger cantamda unutuyorum :)
Fircayi, uzun tirnak kullandigimdan ve icinin her nekadar ben ellerimi cok fazla yikasamda yinede mikrop barindirabilicegini bildigim icin aldim. Böylece her elimi yikayisimda tirnaklarimi fircalarsam icim daha cok rahat edicek :) Ayrica bu islemi baya uzun süredir yapiyorum tavsiye ederim ;)
Dayanamayip paketini actigim sey ise Far sürmek icin aplikatör :) Her nekadar öle herzaman makyaj yapmasamda yinede bu tür seyleri almadan edemiyorum.
Son olarak P2 Pure Color rujum ve MNY my gloss Maybelline New York. P2 rujumun numarasi 142 walk of fame. Gördügünüz gibi kendisi harika bi pembe rengine sahip. Bu yazin, yaz aksamlarinin vazgecilmez bi parcasi olucak benim icin. Tabi sadece bununla yetinmem ben diger markarlarida alicam denicem :)
MNY lipglossumu da 1 euro'ya aldim. Ölesine aldim cünkü zaten ayni tonlarda bir sürü lipglossum var :) Eve geldigimde denedim ve cok iyi cikti. Daha önce hic denememistim. MNY sanirim Maybelline'in ufak kendi capinda bi markasi. Taniyanlar bilirler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mny´dan ruj ve glosslari sanki herkes met ediyormus gibime geliyor, gloss fazla kullanmadigim icin birdaki le de ruj cikinca mutlaka almayi düsünüyorum, güle güle kullan ürünlerini : )