25 Ağustos 2011

Olivia Palermo at DKNY





Olivia Palermo'nun New York' taki katildigi davet icin secmis oldugu bu kombini cok uyumlu buldum, Manikürüde güzel yapmis ;)  Ama saclarini kestirmesin daha uzatsin artik ona uzun sac modeli daha cok yakisiyo bence..


(zimbio.com)

22 Ağustos 2011

Reb'l Fleur




Rihanna gectigimiz günlerde Londrada yeni cikardigi parfümünün Reb'l Fleur'un tanitimini yapti. Kokusunun nasil oldugunu suanda bilmiyorum ama ilk firsatta denicem. Tanitim icin sectigi kombini pek begendim diyemicem ama rengi hosuma gitti sadece :) Zaten sezonun favori renklerinden..


(zimbio.com)

18 Ağustos 2011

Son zamanlarda Ben... ?

Bakalim son zamanlarda ben blogumla fazla ilgilenemedigim süre icerisinde neler yapmisim...? :)








  Kendime bu cicileri aldim, ayakkabilari cogunuz görmüstür gecen sene yaz sezonundan H&M. Tabi bana gecen sene almak kismet olmamisti, hic bir yerde 36 numara bulamiyodum kalmamisti yada farkli renkleri vardi kismet bu seneyeymis :) 36 degil ama 37 cünkü sadece tek bir taneydi ve kösede bi yerde duruyodu demekki o benimmis :)

Hirka/Cardigan : H&M
Pembe Top : Tally Weijl
Short : H&M
Kemer/Gürtel : Trend shoes



Bol bol Starbucks Coffee ictim, malüm malesef  yasadigim bölgede olmadigindan bende marketten almak zorunda kaliyorum...



Birazcik cikolata yemis olabilirim ;)



Uzun zaman önce aldigim fakat hala okumaya firsat bulamadigim kitabima göz atmis biraz okumus olabilirim..
Lauren Conrad'i ilk taninmaya basladigi zamanlardan beri ilk tv showundan beri takip ederim. Kendisini cok hos buluyorum ve tarzini begeniyorum.. Fakat bana son zamalarda sanki yerinde sayikliyomus gibi geliyo.. Bi degisim yok gibi..





Veee Sirinlerrr !!!
Evet gecen gün esimle birlikte Sirinleri seyretmeye gittik..  Okadar sevimlilerki kücüklügümden beri bayilirim zaten.. Okuldan gelir gelmez televizyonu acip hemen sirinleri seyrederdim :)
Acikcasi Ben seyrederken cok keyif aldim, tavsiye edebilirim..

4 Ağustos 2011

Spor Yapmak...


Bugün sizlere biraz Spor yapmaktan bahsedicem :) Yaz aylari yaklastiginda hepimiz basliyoruz diyetlere... Sadece diyetlede zayiflanabilinicegini saniyor cogumuz.. Ama malesef yanlis, diyetle beraberinde spor yapmaninda cok önemli oldugunu bütün diyetisyenler ve doktorlar söylüyo zaten..
$ahsen ben 53 kilo olmama ragmen (ki aslinda 48 kiloydum önceden :)..) haftada en az 3-4 gün spor'a gidiyorum. Yasidigim yerde Fitnessstudio var, ben oraya gidiyorum ve en az 1 saat bile olsa spor yapiyorum. Ilk önce 10 dakika step aletiyle bacaklarimi hareketlendirip sonra 30 dakika boyunca kosu bandinda yürüyorum. Daha sonra yere yatip karnima dogru mekik cekiyorum, böylece göbek bölgesinde ki yaglar eriyerek yerini kaslar aliyo.. tabi zamanla :) ve göbeginizde herhangi bir sarkma olmadan dümdüz bir karina sahip oluyosunuz.. Tipki o televizyonda gördügünüz ve ic gecirerek baktiginiz mankenlerin ki gibi :) Daha sonra bacaklarima agirlik kaldiriyorum hem ic hem dis yönden, bacaklarimda böylece sarkma ve yürürken sallanma olmuyo..  Kollarimi gögüs bölgemi de calistirdiktan sonra 15 dakikada bisiklete biniyorum en son.. Mümkün oldugunca aksatmamaya calisiyorum sporumu ve istedigim herseyide yeterli derecede yiyebiliyorum ödül olarak :)
Spor yapinca insan kendini kus gibi hafiflemis ve cok güzel, fit, saglikli bi vücuda sahip oldugunu düsünüyo. Sagliginizin degerini anliyosunuz, Yasam kalitenizi arttirmaya ve gelistirmeye yardimci oluyo ayni zamanda..
Spor yaparak bir cok hastaliktan ve sikintidan kurtulursunuz.. Vücudunuzun dengeli calismasina yardimci olursunuz.. Fitnessstudio'ya gidebilme imkaniniz yoksa mutlaka her sabah ve aksam kosun!! Türkiyede artik neredeyse bütün parklarda spor aletleri var mümkün oldugunca onlardan yararlanin.. Evde kendi kendinize hareketler yapin..
Diyet yapanlar, mutlaka yaptiklari diyetin yaninda en azindan her gün kosuya cikarlarsa veya tempolu sekilde hizli yürürlerse yaptiklari diyetin etkisini daha cok görüceklerdir. Nerden mi biliyorum :) Canli örnegim annemdi :) 1 ayda hem yediklerine dikkat ederek hemde sabah aksam kosarak 25 kilo verdi.. Hicbir hap veya cay kullanmadan hemde!
Yada disariya cikip kosmaya zamaninizda yoksa ozaman evde acin müzigi edebildiginiz kadar dans edin oynayin.. Hareket etmekten zarar gelmez :)
Dedigim gibi Spor Yapin Saglikli Yasayin!!

Shopping part 1